Maakdag 4: Maak het samen

vr 20 oktober

© Olafur Eliasson

Maak het samen

Schrijf je in voor:

Op deze vierde Maakdag brengen we de koers in kaart. Leren over onszelf is tevens leren hoe onze individuele droom deel uitmaakt van de collectieve droom.

Hoe wordt daarmee de collectieve bestemming beïnvloed? Mensen maken de organisatie: betrek mij zodat ik betrokken kan zijn. Hoe blijf je trouw aan jouw droom en hoe past deze in de gezamenlijke droom die richting krijgt in de bestemming van de organisatie? Welke ambitie heb jij zelf en hoe bepaalt jouw ambitie ook mede de koers van de organisatie?

We gaan aan de slag met een koerskaart die de coördinaten geeft voor een bestemming waarin jij gezien wordt. Daarmee open je een route die loopt via de groene lijn want die geeft volop ruimte aan jouw talent en inbreng. Hoe herken je de verleiding van de blauwe lijn in de symptomen en patronen van de organisatie? Je maakt de richting concreet en onderzoekt wie en wat je nodig hebt om op koers te blijven. Aan het einde van deze dag heb je een koerskaart waarmee je een andere horizon kunt openen.