Maakdagen

We maken er iets van!

Deze zomer biedt Origame bijzondere inspiratie dagen aan: de Origame Maakdagen. We nodigen teams, organisaties en individuen uit in het B!NG Lab. Daar maken we samen verbindingen tussen ‘de blauwe lijn en de groene lijn’. Je kunt kiezen uit vier verbonden thema’s: dromen, rond-circulair, de blauwe en de groene lijn, en persoonlijk interactie. We combineren kennis en ervaringen om in één dag een ontwerp te maken voor een complexe en onbekende toekomst.  

De wereld verandert. Er ontstaan nieuwe oplossingen die mooi ‘doorwerken’. Dat gebeurt met kleine stapjes van ieder persoonlijk, van teams en van organisaties. Zo maken we transitie praktijken, juist in ons ‘gewone’ werk. Tijdens de Origame Maakdagen gaan we concreet aan de slag. We pakken op elke Maakdag een aspect van transitie processen vast en onderzoeken wat er voor nodig is om het ‘werkend’ te krijgen. Aan het einde van elke dag heb je een tastbaar ‘product’ gemaakt. 

Tijdens de Origame Maakdagen krijg je steun en houvast die bij jou passen. Vormgeven aan transities gebeurt vooral ‘van binnen uit’. In de ontmoeting met anderen ontstaan de vormen die werken. Zo word je in je dagelijkse praktijk stapje voor stapje ook een transformatie-maker.   

Wil je aanvullende informatie, we horen het graag.

Maakdag 1: Maak de droom

Maakdag 2: Maak het rond

Maakdag 3: Maak de blauwe lijn groen

Maakdag 4: Maak het samen

Je kunt meedoen op één of meerdere Maakdagen.

Je kunt je persoonlijk of als team inschrijven

Voel je welkom deze zomer in Maarn